"25 years of projects in Andorra
architecture, engineering and urban planning"

Architecture projects: Projecte de reforma i ampliació de vivenda unifamiliar, Ctra. de la Peguera a Aixirivall

Single Family House


Place:

Sant Julià de Lòria (Principat d'Andorra)


Date: 2006
Projecte de reforma i ampliació de vivenda unifamiliar, Ctra. de la Peguera a Aixirivall, Architecture (Principality of Andorra)

Projecte de reforma i ampliació de vivenda unifamiliar, Ctra. de la Peguera a Aixirivall

In an area of ​​543.00 m2 located at Ctra. from Paguera to Aixirivall (Sant Julia de Loria), this project is located.

The extension and refurbishment of a house was a total of 376.42 m2.

The house consists of four floors, is distributed as follows:

The basement, designed to garage and car park also contains a large storage room and a laundry area.

On the ground floor there is a dining room, kitchen, bathroom and a large living - dining room.

It is in the first floor where the bedrooms are located. Three bedrooms where one is "suite" with dressing room and this floor also have two bathrooms.

And finally the second floor is an open space as a multipurpose room with a bathroom.

Throughout the house vertically articulated by a staircase and elevator, and hubicada a unique area for its views and open to a great brightness.