Notícies d'arquitectura i enginyeria Andorra

Notícies de premsa, concursos i informació sobre arquitectura i enginyeria a Andorra seleccionats per Engitec, empresa degana en serveis d'arquitectura, enginyeria, i planejament urbanístic al Principat d'Andorra.
Nova Seu del Consell General

Nova Seu del Consell General

La nova Seu Social del Consell General situat en l'entorn de la Casa de la Vall és un edifici que resol el programa funcional de la Seu del Parlament i al mateix temps encaixa i dóna resposta immediata a les potencialitats monumentals.

Amb una alçada màxima de 30,20 m, l'edifici té...
Parc d'animal Naturalia

Projecte d’enginyeria per la integració al paisatge

Naturlandia és un parc d’animals situat al Planell de la Rabassa, a 2000 m d’altura on s’uneixen la tecnologia i el respecte pel medi ambient.

Aquesta fita s’ha aconseguit amb un ambiciós treball d’enginyeria que inclou el disseny dels tancats d’animals i de les basses d’aigua així...
Nova Sucursal Andbank

Nova oficina d’Andbanc a Sant Julià de Lòria

La remodelació de la oficina d’Andbanc a Prada Ramon (Andorra la Vella) es caracteritza per ser minimalista i tecnològica. Els disseny innovador de la nova oficina ha estat en mans de l’arquitecte Pere Espuga d’Engitec Aquitectes i Enginyers Associats, tenint en compte les limitacions de...
Túnel del Dos Valires. Fase III. Enllaç Toulous

Túnel del Dos Valires. Fase III. Enllaç Toulouse.

A finals de l’any 2011 va finalitzar la 3a fase del Túnel dels Dos Valires. L’anomenat enllaç Toulouse fa possible la connexió de la carretera general n2 a la parròquia Encamp, amb la Boca Est del túnel, creuant per sobre del riu Valira d’Orient.

L’accés est al túnel s’ha dut a...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
11 de 12