Notícies d'arquitectura i enginyeria Andorra

Notícies de premsa, concursos i informació sobre arquitectura i enginyeria a Andorra seleccionats per Engitec, empresa degana en serveis d'arquitectura, enginyeria, i planejament urbanístic al Principat d'Andorra.
Parc d'animal Naturalia

Projecte d’enginyeria per la integració al paisatge

Naturlandia és un parc d’animals situat al Planell de la Rabassa, a 2000 m d’altura on s’uneixen la tecnologia i el respecte pel medi ambient.

Aquesta fita s’ha aconseguit amb un ambiciós treball d’enginyeria que inclou el disseny dels tancats d’animals i de les basses d’aigua així...
Nova Sucursal Andbank

Nova oficina d’Andbanc a Sant Julià de Lòria

La remodelació de la oficina d’Andbanc a Prada Ramon (Andorra la Vella) es caracteritza per ser minimalista i tecnològica. Els disseny innovador de la nova oficina ha estat en mans de l’arquitecte Pere Espuga d’Engitec Aquitectes i Enginyers Associats, tenint en compte les limitacions de...
Túnel del Dos Valires. Fase III. Enllaç Toulous

Túnel del Dos Valires. Fase III. Enllaç Toulouse.

A finals de l’any 2011 va finalitzar la 3a fase del Túnel dels Dos Valires. L’anomenat enllaç Toulouse fa possible la connexió de la carretera general n2 a la parròquia Encamp, amb la Boca Est del túnel, creuant per sobre del riu Valira d’Orient.

L’accés est al túnel s’ha dut a...
casa Comuna d'Ordino

Ampliació i reforma de la Casa Comuna d'Ordino

El present projecte s’inicia amb la voluntat de reformar i connectar l’edifici de Tràmits amb el de la Casa Comuna d’Ordino, situat en la plaça major d’Ordino, i de crear un sol ens.

El disseny del projecte es va posar en mans de l’arquitecte Pere Espuga d’Engitec Arquitectes i...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
11 de 12