Notícies d'arquitectura i enginyeria Andorra

Notícies de premsa, concursos i informació sobre arquitectura i enginyeria a Andorra seleccionats per Engitec, empresa degana en serveis d'arquitectura, enginyeria, i planejament urbanístic al Principat d'Andorra.

Nova desviació a Sant Julià de Lòria

El projecte de la Desviacio de Sant Julià de Lòria: Tram entre enllaç E2 i el Pont de Connexió amb la CG1, té com a objecte la construcció de la nova desviació de la CG1, al marge dret del riu Valira,entre el nus de Fontaneda i el pont del Carrer Isidre Valls, a Sant Julià de Lòria.

Espot visita la nova Seu de la Justícia

El Cap de Govern, acompanyat pels Ministres de Justícia i Interior i d'Ordenament Territorial, han mostrat a la premsa les estances de l'edifici.

Renovació de l'accés i taquilles de l'Edifici Telecabina de Canillo

Grandvalira renova el punt de venda de forfets ubicat a l'edifici del telecabina de Canillo.

Inspirat en el color corporatiu de l'estació d'esquí, s'ha creat un volum de color blau, amb revestiments fets amb panells HPL, de 13 metres de llarg i una superfície de 41m². Aquest espai...

Nou aparcament a La Cortinada

Amb la intenció de pal·liar la manca d'estacionament que patia el poble de La Cortinada, s'ha construït el nou aparcament Camp de Ceró, a la zona de les Massanelles, que disposa d'un total de 93 places d'aparcament convencionals, 3 per a persones de mobilitat reduïda i 2 més per a vehicles...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
7 de 15