"25 anys de projectes a Andorra
arquitectura, enginyeria i urbanisme"

Projectes d'Arquitectura: Avant projecte de centre de submarinisme en alta muntanya

Equipaments Privats


Lloc:

Escaldes-Engordany (Principat d'Andorra)


Data: 2009 - 2010
Avant projecte de centre de submarinisme en alta muntanya, Arquitectura (Principat d'Andorra)

Avant projecte de centre de submarinisme en alta muntanya

El centre de submarinisme d'Andorra: "Diving Andorra - submarinisme en alta muntanya" sol.licita la realització d'un projecte per a les seves futures instal.lacions.

Aquesta proposta en forma d'avantprojecte, mostra l'aposta arriscada però impactant, en quant a distribució i disseny arquitectònic.

Seguint una línia ben definida obtenim un disseny senzill però dinàmic, en el qual se situen les diferents dependències necessaries per al centre amb una superfície total construïda de 8.177,00 m2 (entre els nivells -3 a 3a), ressaltant i dedicant especial interès i estudi de la piscina.

Complint amb les profunditats, i superfícies necessàries per als cursos, pràctiques o activitats del centre, la piscina s'ha dissenyat de manera esglaonada de la següent manera:

Un primer nivell de profunditat entre 0 i 4 m d'1.219,92 m3. Un segon nivell de 4 a 12 m de profunditat amb una superfície de 1.823,84 m3. Un tercer nivell de 12 a 19 m de profunditat de 927,86 m3. I finalment la zona més profunda de la piscina entre 19 i 29 m amb una superfície de 282,70 m3.

Aconseguint així, un disseny arquitectònic funcional, cobrint totes les necessitats en quant a dependències, estàncies i zonificació del centre, sempre seguint una línia de disseny elegant, transparent per la seva senzillesa i estudiada al detall.