"25 anys de projectes a Andorra
arquitectura, enginyeria i urbanisme"

Projectes d'Arquitectura: Reforma Hotel Himalaia a Soldeu

Equipaments Privats


Lloc:

Canillo (Principat d'Andorra)


Data: 2001
Reforma Hotel Himalaia a Soldeu, Arquitectura (Principat d'Andorra)

Reforma Hotel Himalaia a Soldeu

El present projecte té com a finalitat les instal.lacions de seguretat contra incendis i electricitat de l 'Hotel Himàlaia situat a Soldeu (Canillo). 9466,80 m2 de superfície total.

Els diferents punts que s'han tractat són:
El pas d'instal.lacions de l'armari del quadre elèctric de planta.

Rètols de porta de sortida d'emergència que dóna a la façana posterior, i de portes tallafocs de l'escala principal d'emergència (sortida a recepció i garatge).

Modificació de portes de l'escala, i barres anti-pànic de les portes principals de sortida de l'hotel igual que els pictogrames de senyalització.

Pictograma de senyalització de la porta d'emergència del restaurant cap a la façana lateral en obrir-se, per facilitar la circulació del personal.

A la planta Soterrani -1 de 2411,60 m2 trobem el SAS local tècnic de calefacció i aigua calenta sanitària entre el garatge amb 39 places d'aparcament i el dipòsit de combustible.

En locals guarda esquís: detecció, extintors, portes, enllumenat emergències, també per al magatzem del local tècnic de la piscina.

Senyalització de l'escala de sortida d'emergència de l'aparcament. Porta tallafocs en local de manteniment.

En general segellat de passos d'instal · lacions a totes les plantes.
Un total de 113 habitacions.

I tots els punts anteriorment especificats, van ser realitzats, també en les plantes: baixa fins a la planta quarta, totes i cadascuna d'aproximadament 1500 m2.