"25 anys de projectes a Andorra
arquitectura, enginyeria i urbanisme"

Projectes d'Arquitectura: Reforma integral de la Seu de Ambaixada Espanyola

Equipaments Públics


Lloc:

Andorra la Vella (Principat d'Andorra)


Data: 2011 - 2012
Reforma integral de la Seu de Ambaixada Espanyola, Arquitectura (Principat d'Andorra)

Reforma integral de la Seu de Ambaixada Espanyola

L'edifici és propietat de la Representació del Copríncep Episcopal i està situat al carrer Prat de la Creu núm. 34 de la Parròquia d'Andorra la Vella.

En una superfície total de 2.664.35 m2, les diferents reformes que es van dur a terme, van ser en les plantes: (-2), i (-1) aparcaments, en planta baixa: sala polivalent, lavabos, cuina, despatxos, atenció al públic, i en les plantes primera i segona: despatxos.

Es va realitzar una adequació completa en els punts més importants: sectorització, detecció, sortides d'emergència i vies protegides d'evacuació.

Noves instal.acions elèctriques i de ventilació, millores en el sistema de climatització, instal.lació de les noves normatives de protecció contra incendis.

Crear i delimitar amb altures suficients les àrees de seguretat, dissuadir i evitar entrades accidentals. Adaptar finestretes blindades d'atenció al públic a sistema VIS

Creació de sala de comunicacions i xifra, amb requeriments especials. Realització de la infraestructura necessària per a la instal.lació posterior dels sistemes electrònics de seguretat a l'interior.