"25 anys de projectes a Andorra
arquitectura, enginyeria i urbanisme"

Projectes d'Arquitectura: Sucursal Andbank, Av. Prada Ramón

Oficines


Lloc:

Andorra la Vella (Principat d'Andorra)


Data: 2012
Nova Sucursal Andbank

Sucursal Andbank, Av. Prada Ramón

L'objectiu d'aquest projecte consisteix en la reforma d'una oficina bancària situada a la carretera de l'Obac. Amb una superfície total de 805,75 m2 la reforma contempla la segregació del local, de planta -1, planta baixa i planta 1ª.

En una superfície de 204,56 m2 la planta -1 està formada per una zona que pertany al local comercial, i una zona destinada al banc.

La planta baixa de 389,41 m2 està dividida en dues unitats immobiliàries independents, deixant un local per L'oficina bancària i l'altre pel local comercial.

La planta primera amb 211,78 m2 també es divideix en dues unitats immobiliàries, una zona destinada a despatxos independents i l'altra zona es destinada a l'ús del banc, disposa d'una sala operativa i un arxiu.

A la zona de banc es creen dos nous despatxos amb tancament de vidre. La subjecció es fa mitjançant mampares de vidre tipus Clestra.

Es col.loca un caixer automàtic accés per la carretera de l'Obac i una doble porta d'accés. S'adequaran les instal.lacions de climatització i electricitat a la nova distribució.