"25 anys de projectes a Andorra
arquitectura, enginyeria i urbanisme"

Projectes d'Enginyeria: Excavació per a projecte d'aparcaments, locals comercials i vivendes

Geologia i geotècnia


Lloc:

Sant Julià de Lòria (Principat d'Andorra)


Data: 2008
Excavació per a projecte d'aparcaments, locals comercials i vivendes, Enginyeria (Principat d'Andorra)

Excavació per a projecte d'aparcaments, locals comercials i vivendes

L’objectiu d’aquest projecte és l’excavació per a la construcció de tres blocs de vivendes de sis plantes cadascun, locals comercials i aparcaments soterranis, en una superfície total construïda de 12.771,15 m2.

La parcel•la on es realitza el projecte està situada a l’avinguda Verge de Canolich números 27 i 29 de Sant Julià de Lòria.

El conjunt està format per tres edificis A, B, C destinats a aparcaments, locals comercials i habitatges. L’aparcament ocupa tota la parcel•la i es desenvolupa en tres plantes soterranis amb accés exterior des de l’Avda. Verge de Canolich.

La planta baixa dels l’edifici es destina a local comercial en els edificis A i B. La resta de les plantes desenvolupen el programa funcional corresponent a habitatges amb un, dos o tres dormitoris en els tres blocs.

L'accés als aparcaments es produeix per una rampa perpendicular a l’avda. Verge de Canolich situada al límit nord de la parcel•la.

El projecte planteja la problemàtica d’integrar els blocs de vivendes en zona urbana.
Els blocs s’articulen al voltant d’una zona peatonal que es connecta amb l’avinguda principal i dona accés als edificis de vivendes, als locals comercials i als aparcaments.