"25 anys de projectes a Andorra
arquitectura, enginyeria i urbanisme"

Projectes d'Enginyeria: Excavació per Projecte de Vivendes Socials, al Pas de la Casa

Geologia i geotècnia


Lloc:

Encamp (Principat d'Andorra)


Data: 2005-2007
Excavació per Projecte de Vivendes Socials, al Pas de la Casa, Enginyeria (Principat d'Andorra)

Excavació per Projecte de Vivendes Socials, al Pas de la Casa

L'excavació en si Prevista Desenvolupament de variables en forma FUNCIÓ de la Secció, Al llarg del Dipòsit sedimentari, de la zona alterada del Substrat rocós.

A partir de la Descripció de les fases i els paràmetres geotècnics de les Formacions, hi ha més d'una inestabilitat associada una excavació.

La que afecta a l'estil de zona del Dipòsit sedimentari i la del Substrat rocós Alterat és sense lliscament rotacional Amb Una Cicatriu Que Passa Per El pastís del Contacte Entre la roca alterada i la roca fresca.

Per determinar el factor de Seguretat del sí van fixar dues variables, El pes específic del Dipòsit, 2,1 t/m3, i la geometria del Dipòsit.

L'anàlisi d'estabilitat es va fer mitjançant els mètodes Ordinary, Jambu, Bishop i Morgenstein Price, i Hoecke i Bray.

Les característiques geomètriques de la secció són un desnivell de 7,23 metres, amb un angle respecte l'horitzontal de 90 º, per sobre hi ha una plataforma horitzontal.

El talús està format per tres tipologies diferents, amb potències variables d'aproximadament 5,44 metres a la zona de dipòsit sedimentari de 2,7 metres de roca alterada i 15 metres a la zona del substrat rocós.

Aquesta relació només es valida a la zona de la secció dels sondejos fets i pot patir fortes variacions laterals.