"25 anys de projectes a Andorra
arquitectura, enginyeria i urbanisme"

Projectes d'Enginyeria: Instal.lacions Ampliació i Reforma de Tràmits Casa Comuna Ordino

Instal·lacions


Lloc:

Ordino (Principat d'Andorra)


Data: 2005
Instal.lacions Ampliació i Reforma de Tràmits Casa Comuna Ordino, Enginyeria (Principat d'Andorra)

Instal.lacions Ampliació i Reforma de Tràmits Casa Comuna Ordino

El projecte fa referència a les instal.lacions necessàries per la reforma interior de l'edifici de tràmits, oficines d'atenció al públic del Comú d'Ordino en planta baixa. A més de diferents reformes a les plantes 1 ª a 3 ª.

La reforma es desenvolupa en dues fases:
La primera afecta les plantes baixa i primera i la segona a la segona i tercera, ja que l'edifici existent no té ascensor i en la reforma es planteja la col.locació d'un.

En la fase 1 es va construir la fossa i el recinte en les dues plantes inferiors eliminant els trams de forjat necessaris.

I la fase 2 implicar les reformes d'oficines en planta baixa amb una superfície de 350 m2 i en planta 1a es va actuar en aproximadament 205 m2.

Una part de les separacions interiors dels despatxos és transparent per permetre el pas de la llum natural, amb a una alçada de 1.80 m per salvaguardar la privacitat interior.

Les parets interiors són de cartró-guix, una altra part de les particions interiors són de fusteria metàl · lica i vidre.

L'escala es emmurallat amb un tancament resistent al foc. Les parets d'obra d'aquest tancament són RF-60, les portes de vidre PF-60 i les parts fixes de vidre PF-120.

Els enrajolats es van efectuar en peces de gres en banys (sòl i parets) i paviment de planta baixa. El paviment en planta primera és de parquet flotant.