Notícies d'arquitectura i enginyeria Andorra

Notícies de premsa, concursos i informació sobre arquitectura i enginyeria a Andorra seleccionats per Engitec, empresa degana en serveis d'arquitectura, enginyeria, i planejament urbanístic al Principat d'Andorra.
Rehabilitació de la façana: Edifici Antoni Vila

Rehabilitació de la façana: Edifici Antoni Vila

La rehabilitació de l’edifici Antoni Vila, a mans de l’arquitecte Pere Espuga Sorribes/ENGITEC,SA, s’ha dut a terme amb una doble intenció: per una banda millorar l’exterior de l’edifici i, per una altra banda, millorar la seva eficiència energètica.
Aquest últim objectiu s’ha aconseguit...
renova

Què és el Pla Renova?

Es tracta d’un programa que pretén millorar el parc immobiliari andorrà, consolidar-lo i aproximar-lo a les tendències de la Unió Europea i promoure l’eficiència energètica a la vegada que es crea activitat en el sector de la construcció.

El programa Renova té per objectiu promoure...
Refugi Guardat de la Borda de Sorteny

Refugi guardat de la Borda de Sorteny

El passat mes de desembre va obrir les seves portes el nou refugi Borda de Sorteny, situat al Parc natural de la Vall de Sorteny, Andorra.

El projecte va néixer amb l’objectiu de condicionar i ampliar les instal·lacions, convertint-les en un refugi guardat d’alta muntanya que...
Reglament Energètic en l’Edificació

Què és el Reglament Energètic en l’Edificació?

Aprovat en el Decret de l’1 d’octubre de 2010, el reglament energètic en l’edificació s’emmarca en el model energètic que el Govern va iniciar per fer front a les necessitats del mercat energètic seguint les tendències de la Unió Europea. Els objectius són fonamentalment garanties...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
12 de 16