Notícies d'arquitectura i enginyeria Andorra

Notícies de premsa, concursos i informació sobre arquitectura i enginyeria a Andorra seleccionats per Engitec, empresa degana en serveis d'arquitectura, enginyeria, i planejament urbanístic al Principat d'Andorra.

NOU PAISATGE URBÀ

L'aspecte del skyline del centre comercial d'Andorra ha canviat, pel creixement vertical, i el projecte A tower, consistent en dues torres, ha estat un dels artífexs d'aquesta evolució.

El projecte va sorgir arran de la modificació de la normativa del POUP (Pla d'Ordenació i...

UNNIC, UN ESPAI PER GAUDIR

El complex neix amb la voluntat de ser molt més que un casino, incorporant també gastronomia de primer nivell i una àmplia oferta d'espectacles en directe.

VOLUM REFLECTANT

UNNIC és el nou centre d'oci i entreteniment d'Andorra situat al Carrer Prat de la Creu, 40 d'Andorra la Vella. Dissenyat per ENGITEC, sota la direcció tècnica de Pere Espuga, director del departament d'arquitectura d'ENGITEC i autor d'altres projectes arquitectònics importants a Andorra, com la...

LÍNIES CLARES REFLECTANTS

L'edifici d'illa sencera ha permès treballar amb volums de diferent dimensió. El fil conductor que aporta ànima al projecte és l'articulació de terrasses perimetrals a les quatre cares que des de l'abstracció de formes geomètriques esbiaixades, singularitzen i converteixen els edificis en fites...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
4 de 17