Notícies d'arquitectura i enginyeria Andorra
15/01/2014

Els Poetes de Plensa ja són a Andorra

Poetes de Plensa
Els Poetes de Plensa. Font (http://www.elperiodico.cat)

A la plaça de la recent estrenada Seu del Consell General, obra feta pel nostre despatx d'arquitectes i enginyers, descansen des de fa unes setmanes les 7 figures de polièster situades sobre columnes de 10 metres d’alçada. La plaça Lídia Armengol, situada entre el Consell General i unes oficines municipals, será l'escenari d'aquesta obra de Jaume Plensa durant els propers anys.

Els principals mitjans de comunicació del principat se n’han fet ressò:

Els poetes de plensa

L'obra ha estat cedida per els propers 20 anys

“La Banca l’ha adquirida i l’ha cedida al Comú, durant 20 anys renovables. Una entitat que creu en l’art com a valor social...”

europapress-plensa

Plensa desitja que l'obra formi part d'Andorra

Me encataría oír un día, si paso por aquí: ‘¿Quedamos allí, en los 7 poetes?’”, ha explicado Plensa, que ha dicho a los ciudadanos que les transfiere los poderes de esta pieza, de la que ahora son propietarios.

Set estilites a Andorra

Un estilita per parròquia

“El cas és que a la capital en tindrem set, d’estilites, podria ser que un per parròquia. I atenció, canviaran de color segons un ritme i una cadència establerta pel mateix Plensa”

Reclam turístic i cultural d'Andorra

“L’objectiu és donar vida al nou espai públic i aconseguir que la creació de l’artista barceloní es converteixi en un reclam turístic i cultural del país.”