Notícies d'arquitectura i enginyeria Andorra

Notícies de premsa, concursos i informació sobre arquitectura i enginyeria a Andorra seleccionats per Engitec, empresa degana en serveis d'arquitectura, enginyeria, i planejament urbanístic al Principat d'Andorra.
Túnel del Dos Valires. Fase III. Enllaç Toulous

Túnel del Dos Valires. Fase III. Enllaç Toulouse.

A finals de l’any 2011 va finalitzar la 3a fase del Túnel dels Dos Valires. L’anomenat enllaç Toulouse fa possible la connexió de la carretera general n2 a la parròquia Encamp, amb la Boca Est del túnel, creuant per sobre del riu Valira d’Orient.

L’accés est al túnel s’ha dut a...
casa Comuna d'Ordino

Ampliació i reforma de la Casa Comuna d'Ordino

El present projecte s’inicia amb la voluntat de reformar i connectar l’edifici de Tràmits amb el de la Casa Comuna d’Ordino, situat en la plaça major d’Ordino, i de crear un sol ens.

El disseny del projecte es va posar en mans de l’arquitecte Pere Espuga d’Engitec Arquitectes i...
Hollande visita la nova Seu del Consell General2

Hollande visita la nova Seu del Consell General

Amb un discurs amè i distès, el copríncep elogia la relació entre ambdós països, “França no és protectora, és amiga.”

El passat 12 de juny el Copríncep Hollande va pronunciar un discurs ple de lloances a la feta feina pels andorrans en els últims anys. L’esdeveniment es va dur a...
Arquitectura-Andorra-Hostal-Palanques

Restauració de l’exterior de l’Hostal Palanques

L’emblemàtic Hostal Palanques ja llueix com ho havia fet als anys 30. El pas del temps havia deteriorat força la coberta i les façanes.
Es va encarregar a Engitec la restauració exterior de l’immoble. Després dels treballs efectuats, l’hostal ja torna a lluir al centre de la Massana,...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
16 de 17